Mitsubishi FURO 4300

Published by admin on

Beskrivelse

 

KIRAGAMINE FURO 4300

Maksimal ytelse med moderne design

Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design av gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet.

Hyper Heating: Maksimal ytelse i vårt kalde klima

Hyper heating er optimal softwarestyring av en høyteknologisk kompressor som utnytter energien i uteluften selv om det er -25C ute. Den har utrolig stor varmekapasitet med fabrikkgarantert drift helt ned til -25C.

MARKEDETS MEST STILLEGÅENDE GULVMODELL! FURO 4300

Maksimal ytelse med moderne design! Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet. Fabrikkgarantere en varmeeffekt på 4,3 kW ved -15°C! 

  • Garantert varmedrift helt ned til -25 grader!
  • Slankt og elegant utseende
  • Uslåelig lydnivå på kun 19 db(A)
  • Superrask oppvarming med Temp Booster!

En gulvmodell kan være en god løsning dersom man sliter med å finne plass til en veggmontert varmepumpe.

Hyper Heating i utedelen gjør at vi kan fabrikkgarantere en varmeeffekt på hele 4,3 kW ved -15°C! I tillegg garanterer vi varmedrift helt ned til -25 grader!
Innedelen har et slankt og elegant utseende og har et uslåelig lydnivå på kun 19 db(A)

Ny teknologi

Kirigamine Furo er utstyrt med Temp Booster, en ny teknologi for ekstremt hurtig oppvarming av rommet. Gulvmodellen har 3 spjeld for optimal spredning av luften. I tillegg er modellen ekstremt stillegående med kun 19dB(A) på laveste viftehastighet!
Høy effekt og lite lite lyd.
Med gulvmodellen slipper man å se så mye til innedelen. Den glir lett inn i miljøet, og vil bli forvekslet med en radiator/panelovn. Det er mange som også har problemer med å finne plass på veggen til en innedel, da er dette løsningen!

Rent inneklima!
Kirigamine Furo leveres med komplett filterpakke for best mulig luftkvalitet.

Categories: Mitsubishi

Call Now Button